New Sound Center: niet zomaar een High End Hifi Shop

New Sound Center is niet zomaar een hifi shop zoals een andere. Wij gaan samen met u op zoek naar de luisterervaring zoals u deze altijd al had gedroomd. Daarvoor gaan we tot het uiterste en is niet ons te veel. Klop gerust bij ons aan en ontdek een nieuwe wereld van muziekweergave.

 

Ontdek virtuele muzikale realiteit

Vergeet concepten zoals “Hifi stereo” en “high-end”

Een nieuw tijdsperk is aangebroken. Het tijdperk van

Virtuele muzikale realiteit
– drie-dimensionale, kamervullende, natuurlijk klinkende en holografische muziekreproductie voor de huiskamer en de studio-

Met de hifi apparatuur die we u nu bij SOUND CENTER kunnen aanbieden luistert u naar uw muziek zoals nooit tevoren. Nooit eerder klonk muziekweergave zo natuurgetrouw, aangrijpend, menselijk, vol emoties en aangenaam.

Een buitengewone doorbraak

Alles wat opgenomen wordt op LP, CD of in een digitaal muziekbestand kan nu worden gehoord. Werkelijk elk detail wordt tot leven gebracht. De stem van de zanger en de instrumenten klinken meer dan ooit natuurgetrouw. Het is net alsof u mee in de opname studio staat.

Buddy Holly, Elvis Presley, Roy Orbison, John Lennon, Leonard Cohen, … Zij hadden wellicht niet de kans om hun eigen opgenomen stem zo natuurgetrouw te horen. U heeft die kans wel … Grijp ze!

De apparatuur die we in onze hifi shop aanbieden werd ontwikkeld met totaal nieuwe inzichten en technieken, gebaseerd op het baanbrekende onderzoek van (wie anders) Dr. Volker Bajorat (bekend van Clockword Audio en Nordost en zonder twijfel de Stephen Hawking van de hifi branche) en Dr. Richard Bews (ontwerper en bouwer van de LFD versterkers, die tot de beste en meest muzikale geïntegreerde versterkers ter wereld behoren – cfr. Stereophile). Dit hebben wij gekoppeld aan een van de meest muzikale en natuurlijk klinkende luidsprekers ter wereld (Fischer&Fischer), wat resulteert in een nooit eerder gehoorde luisterervaring.

Verder willen we u nog meegeven dat we er in geslaagd zijn om een van de meest gewaardeerde studiomonitors wereldwijd (ME Geithain) op een nooit eerder gehoord niveau te brengen.

“There is no other shop in the world who can offer this unsurpassed quality!” ( Dr Volker Bajorat)

New Sound Center: een buitengewone Hifi Shop in Ninove

Om deze buitengewone luisterervaring op te doen moet u NIET in New York, Londen, Parijs of Tokyo zijn. Zelfs niet in Amsterdam, Antwerpen of Brussel, MAAR in het kleine Ninove.

Twijfelt u nog? Lees dan hier de ervaring die een tevreden klant met ons deelde of lees alle getuigenissen.

Of maak snel een afspraak en kom alles zelf ontdekken. U zal versteld staan!

Contacteer ons vrijblijvend

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail of via de website:Soundcenter Hifi Shop

+32 54/339816
+32 479/369462

Email: info@soundcenter.be