OkkiNokki Okki Nokki Platenwasser Record Cleaning Machine

Test de Okki Nokki platenwasmachine

Wanneer er stof valt in de groefjes van een vinylplaat, dan zal de naald van de platenspeler niet meer de juiste beweging maken tijdens het aftasten van de plaat. Als gevolg daarvan is de muziek die je afspeelt vervormd: je hoort minder de details, de dynamiek vermindert en je hoort storende geluiden zoals krassen en scratches. Gelukkig kan je je vinylplaat reinigen met de Okki Nokki platenwasser, waarna ze weer klinkt zoals nieuw.

Breng je favoriete vinylplaat mee en test bij ons gratis en vrijblijvend de Okki Nokki platenwasser

Vervolgens kan je je plaat beluisteren op één van onze referentie muziekinstallaties. Sta versteld van details die je nooit eerder te horen kreeg

Contacteer ons of kom langs

Hoe werkt het

De platenwasser bestaat uit een draaiende schijf waarop de plaat gelegd wordt. Sterk vervuilde platen kunnen behandeld worden met een reinigingsvloeistof. Daarna zorgt de stofzuiger van de Okki Nokki ervoor dat de plaat enerzijds afgeborsteld wordt en dat ingewerkt stof wordt losgezogen uit de groeven van de plaat. Als je reinigingsvloeistof gebruikt dan wordt deze mee opgezogen en verzamelt in de opvangbak, die later kan leeggemaakt worden.

Okki Nokki platenwasser

De Okki Nokki platenwasser is bij ons op voorraad in zwart of wit

Okki Nokki Record Cleaning Machine

€ 450

(inclusief stofborstel van zacht geitenhaar en reinigingsvloeistof)

Beschermplaat in plexiglas optioneel verkrijgbaar

Meer informatie op www.okkinokki.com