Bluesound Node2i multiroam streamer

Bluesound brengt muziek in het hele huis

Met de producten van Bluesound brengt u muziek in het hele huis. Met één applicatie bedient u alle toestellen en kiest u welke muziek u waar in het huis wil horen en hoe luid deze moet klinken.

Bluesound Pulse Flex

U kan ook meerdere ruimtes groeperen zodat u niets van uw favoriete artiest of radiostation moet missen wanneer u van de ene ruimte naar de andere gaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie van het volledige Bluesound gamma. Als officieel verdeler staan wij u bij met deskundige uitleg en de beste service!

NEEM CONTACT OP

Ontworpen voor en door audiofielen

Bluesound komt uit het nest van NAD: een firma die reeds van begin de jaren ’70 gekend is in de High End Hifi. De verschillende componenten zijn dan ook ontworpen vanuit het oogpunt van de audiofiel. Het spreekt voor zich dat de Bluesound producten natuurlijk en muzikaal klinken. Zo wordt luisteren naar muziek echt ontspannend.

MQA Master Quality Authenticated Bluesound

Omdat muziek kwaliteit primeert ondersteunt Bluesound ook High Resolution muziek: u kan muziek beluisteren in CD kwaliteit en zelfs MQA bestanden afspelen (Master Quality Authenticated)!

Bluesound High Resolution Audio

Bluesound is modulair

U start reeds met één toestel, bijvoorbeeld de Pulse Flex in de keuken of badkamer. U kan op elk ogenblik toestellen bij plaatsen om ook muziek in andere ruimtes van uw woning te voorzien.

Het gamma is erg uitgebreid zodat alle combinaties mogelijk zijn. Kom meer te weten over de verschillende toestellen op onze productenpagina (categorie Multiroom Audio)

De applicatie waarmee u alles bedient heet BluOs. Deze applicatie wordt ook gebruikt voor de netwerkproducten van NAD. U kan dus perfect High End Hifi van NAD combineren met Bluesound producten. Modulairder is multiroom audio nog nooit geweest!

BluOs: het walhalla aan muziek binnen handbereik

Bluesound BluOs

Met de applicatie BluOs stuurt u alle Bluesound toestellen aan. U kiest of u naar internetradio, uw favoriete muziekstreamingdienst of muziek binnen uw eigen netwerk wil luisteren. BluOs is beschikbaar voor iOS, Android, MAC en PC.

Spotify, Deezer, Tidal, TuneIn, Qobuz, … Geen enkele muziek provider is onbekend terrein. Met andere woorden: alle muziek ligt binnen handbereik!

 

Roon Ready voor de veeleisende gebruiker

Alle Bluesound producten zijn Roon Ready. Dat wil zeggen dat u de uitgebreide en populaire muziekbibliotheek software van Roon Labs kunt gebruiken om uw Multiroom omgeving aan te sturen. U kan het systeem ook uitbreiden met andere Roon Ready producten van andere marktaanbieders indien u alles aanstuurt via Roon. The Sky is The Limit!

Contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie. Meer info vindt u ook op de officiële Bluesound website.