BREAKING (maar geen glas!): HET MIRAKEL VAN NEW SOUND CENTER

Als u in een hiernamaals gelooft en wil weten hoe muziek daar klinkt, kom dan eens naar Sound Center in Ninove, en of uw idolen al overleden zijn of nog in leven, u zal zweren dat ze daar voor u aan het zingen , spelen en optreden zijn.

Levensechter heeft muziek (met behulp van apparatuur) nog nooit geklonken.

Ontelbare pogingen hebben we de laatste 45 jaar ondernomen , met fabricaten van de meest gereputeerde ontwerpers en fabrikanten ter wereld , maar het resultaat dat we nu kunnen laten horen slaat gewoon ALLES wat we zelf ooit hebben gehoord, om het even hoe duur!

We doen steeds ons uiterste best om zoveel mogelijk Europese kennis en producten te gebruiken bij onze samenstellingen van combinaties. Zo waren en zijn onze absolute bestsellers door de jaren heen ondermeer stuk voor stuk met de hand gebouwde versterkers van LFD (UK), waaronder de LFD Integrated LE V en de NCSE II.

Als luidsprekers hebben we gedurende 24 jaar Castle (UK) verkocht , tot ze opgekocht werden door de Chinese IAG -groep. Met één en dezelfde luidspreker van hen, de Castle Tyne, hebben we zelfs twee maal (!), met vijf jaar tussen, een BESTE KOOP gehaald – trouwens de enige luidspreker die dat ooit voor mekaar heeft gekregen.

Momenteel verkopen we voornamelijk Eclipse (Japan), Elac (Duitsland), Fischer&Fischer (Duitsland) -gebouwd in leisteen- , en studiomonitors van ME Geithain (Duitsland), die door zo goed als alle Duitse radio- en tv- stations èn wereldwijd gebruikt worden, tot in China, jawel.

Bovendien wordt één en ander, om niet te zeggen héél veel, voortdurend onder handen genomen en opgewaardeerd, door de Stephen Hawking van de High-End, uit Keulen. (Dr Volker Bajorat)

Beste mensen, we weten allemaal (en accepteren het bijna! ) dat we op alle mogelijke gebieden voortdurend gemanipuleerd, misleid, belogen en bedrogen worden. Waarom zou dat niet ook het geval zijn in ons vakgebied?

U zou schrikken als u wist wat voor magere beestjes een aantal ronkende, met veel reclame opgepompte, zogenaamde ‘topmerken’ uit de business in feite zijn.

Het is namelijk helemaal niet zeker dat het geluid van uw muziekinstallatie verbetert als u er meer voor betaalt. U moet uw geld gewoon spenderen aan de meest muzikale producten, en geloof ons, er is absoluut geen relatie tussen vermogen , gewicht, uitzicht en prijs en de muzikaliteit ervan!

Altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking (na afspraak).