Soundcenter Hifi Business

Hoe meer we ons ,bij de bepaling van onze keuzes, laten (ver)leiden door reclame en marketing, hoe meer kans we maken op een miskoop. Zo goed als niemand is namelijk in staat om in één mensenleven voldoende kennis te vergaren in alle vak domeinen.(kleding auto’s, voeding, bouwmarkt, muziekweergave enz….) En aangezien de keuze nooit voorheen zo groot is geweest en enkele muisklikken volstaan om een aankoop te doen is de verleiding en de kans op een miskoop nooit zo groot geweest. Hetgeen muziekweergave betreft, ons vak domein, (en geklasseerd onder de noemer van HI-Fi stereo en High-End,al dan niet meer- kanaals) zijn we tot op heden (en met onze bijna halve eeuw ervaring en onafgebroken  zoektocht naar het beste geluid) tot de onthutsende vaststelling gekomen dat, tot op heden, nog zo goed als geen enkele fabrikant er in geslaagd is een NATUURGETROUW EN  CORRECT KLINKEND product gamma aan te bieden!!! Alleen na modificatie van bepaalde, reeds zeer muzikale producten ,en met gebruikmaking van,tot op heden ,nooit gebruikte technieken, zijn we er in geslaagd U EINDELIJK(bijna) perfecte natuurgetrouwe, muzikale combinaties aan te bieden. Tenzij U lijfelijk aanwezig was bij een registratie of opname van een artiest of orkest,heeft ,tot op heden, niemand ooit een natuurgetrouwe “live” ervaring meegemaakt.in zijn eigen vertrouwde leefomgeving. En aangezien de “vakbladen”ook alleen maar commerciële producten testen en vergelijken kunt U deze ook maar beter wantrouwen. Elke maand moet er trouwens een nieuwe uitgave klaargestoomd worden, met alle gevolgen van dien.

Aangezien wijzelf de laatsten zijn om te beweren dat we de wijsheid in pacht hebben,durven wij er op te rekenen dat jullie ons zullen vereren met een bezoek om uzelf te overtuigen:WE ZIJN ER VAN OVERTUIGD DAT JULLIE HET ZICH NIET ZULLEN BEKLAGEN.

Indien U echter het verschil niet hoort raden we U wel aan een afspraak te maken met een oorarts-specialist.

En oh ja, breng a.u.b. enkele van uw favoriete opnamen mee, die U denkt te kennen (LP en/of CD) En wat dit alles uiteindelijk moet kosten, wees gerust ,de prijzen zijn omgekeerd evenredig met de kwaliteit!

Met achtingsvolle groeten,

Raf