Vergeet,”Hi-FI Stereo”en “High-End” en kom kennismaken met VMR-Virtual Musical Reality of Ruimtelijke Natuurgetrouwe Muziekweergave voor de huiskamer en studio.

Nooit voorheen was het mogelijk om met de bestaande apparatuur,échte muziek zo natuurgetrouw weer te geven bij U thuis.

Wist U trouwens dat er nog nooit een CD gemaakt is die correct klinkt en alle informatie laat horen(!) maar door een eenvoudige ingreep enorm kan opgewaardeerd worden. Dat er eveneens heel  vele producten, versterkers  luidsprekers, CD spelers eveneens kunnen opgewaardeerd worden en eindelijk in staat zijn échte muziek weer te geven. Dat er maar érg weinig producten hun geld gehoormatig waard zijn! Dat voor de meeste fabrikanten marketing belangrijker is dan kwaliteit. Dat er maar érg weinig fabrikanten in slagen om hun product natuurgetrouw te laten klinken. Dat de muzikaliteit van een product veelal omgekeerd evenredig is met de prijs!!!

Dit en nog zoveel meer leren we U wanneer U langskomt.

Na de “Golden & Platinum Signature” versies van de LFD Integrated LE V & LE VI en NCSE II &III is daar nu de “DIAMOND Signature!!

Met onze 48 jaar ervaring in testen beluisteren en evalueren van zowat alle mogelijke versterkers, luidsprekers CD spelers  enz..in alle prijsklassen ,durven we stellen dat we nooit dit niveau van levensechte muziek hebben gehoord van een muziekdrager.

Alleen wanneer U de zanger(es)artiest en/of orkest persoonlijk kent en die voor U zonder geluidsversterking zingt/speelt zal U hetzelfde ervaren als wij nu met een     LFD Integrated VI of NCSE III -DIAMOND Signature!

Een eenvoudige afspraak volstaat om dit zelf mee te maken,054 339816 of 0479 369462  – Sound Center Oudstrijdersplein 4- 9400 Ninove

info@soundcenter.be   www.soundcenter.be