Audio Hifi Stereo HighEnd HiFi

Onze ‘Best Buy’ High End Sets

Sommige mensen geven meer dan € 50.000 uit aan hun high end set. Helaas kwamen zij niet eerst bij ons luisteren. Met LFD Audio, Fischer&Fischer en ME Geithain hebben wij immers een aantal merken in huis gehaald die aan muziekweergave een nieuwe dimensie geven. Ontdek hieronder onze ‘beste koop’ high end sets.

Benieuwd hoe dit alles klinkt? Maak dan snel een afspraak om te komen luisteren in één van onze demoruimtes.

“There is no other shop in the world who can offer this unsurpassed quality!” ( Dr Volker Bajorat)

LFD Integrated LE IV Silver Signature + Fischer&Fischer SN 70 – prijs voor de high end set: € 4990

De LFD Integrated LE IV Silver Signature moet niet veel onderdoen voor zijn opvolger, de LE V. In combinatie met de Fischer&Fischer SN 70 presteert hij buitengewoon goed. De prijs/kwaliteit verhouding van deze set is simpelweg huiveringwekkend!

LFD Integrated LE V + Fischer&Fischer SN 170 – prijs voor de high end set: € 6990

Deze combinatie zal uw idee over high end audio compleet veranderen. De Fischer&Fischer SN 170 is een 2-weg luidspreker en het grotere broertje van de SN 70. Dankzij de naar onder gerichte baspoort past deze probleemloos in elke ruimte. De LE V weet deze luidspreker perfect aan te sturen met een transparant en ruimtelijk klankbeeld tot gevolg. Waar je bij vele sets best plaats neemt tussen de luidsprekers voor een ideaal klankbeeld kan je hier rustig rondwandelen door de kamer. Het klankbeeld blijft steeds even homogeen en harmonieus.

LFD Integrated LE V + Fischer&Fischer SN 270 – prijs voor de high end set: € 8500 (ONZE BESTSELLER!!)

Dit is ongetwijfeld onze bestseller. Iedereen die deze set hoort staat versteld en vergeet onmiddellijk alles wat hij ooit eerder hoorde. Bas, midden, hoog … Alles zit perfect op zijn plaats. Tel daarbij de openheid van de LE V en je weet dat het goed zit. Sommigen geven tot € 20.000 en meer (jawel hoor!) en kunnen dit niet evenaren. Je hoeft ons niet te geloven op ons woord, kom gewoon luisteren! Wij zorgen voor de koffie.

LFD NCSE II + Fischer&Fischer SN 270 – prijs voor de high end set € 10795

De NCSE II heeft wat meer ‘bite’ ten opzichte van de ‘kleinere’ LE V en dat hoor je aan deze set. Vooral in complexere muziekstukken wordt de detaillering duidelijk naar een hoger niveau getild. Je hoort dan ook details waarvan u voorheen niet wist dat ze er waren.

LFD NCSE II + Fischer & Fisher SN 570 – prijs voor de high end set: € 21900

Dit is de ultieme ‘Klassieke’ droomset! De SN 570 is een 3-weg luidspreker die dankzij zijn riant volume en resonantieloos ontwerp in staat is om elk instrument, klassiek of modern, te laten klinken zoals de maker het bedoeld had. Het talent van de muzikant wordt compromisloos tot uiting gebracht en de finesse is aanwezig op elk moment. Elk detail, hoe klein ook, zal u kippenvel doen krijgen.

ACON SC 12 R + Geithain RL 933 K – prijs voor de high end set: € 11500

De RL 933 K van ME Geithain is een actieve 3-weg luidspreker met coaxiale opstelling. Bij een actieve luidspreker is het (nadelig) effect van scheidingsfilters weg en dat zorgt voor een snel en correct klankbeeld. Dat is ook wat direct opvalt met deze set. Zeker complexere muziekstukken met snelle dynamische passages komen uitermate goed tot uitdrukking. Dit is de ULTIEME “BEST-BUY” SET in ACTIEVE vorm : 2 X 160 + 120 + 120 Watt!

Audio Note L 2 Special Edition + Geithain me 801 K1 – prijs voor de high end set: € 26000

De grote broer van de RL 933 K is de 801 K1. Geliefd in vele studio’s. In combinatie met de gemodificeerde Audio Note L 2 buizenversterker is dit de ultieme set. Nooit eerder kreeg u zo veel muziek te horen voor dit budget. In totaal: 2 X 1000 + 500 + 500 Watt RMS op laag midden en hoog !