Wij realiseren uw audio project

Audio installatie op maat

audio installatie versterker knoppenBij New Soundcenter kan u terecht voor de installatie van professionele audioapparatuur. Elk project wordt uniek aangepakt zodat u een audio installatie op maat heeft die volledig aan uw behoeften voldoet: van multikanaals en multizone systemen tot kleinere installaties die zich beperken tot één enkele ruimte.

Wij installeren onder andere audio-systemen in horecazaken, feestzalen, kleine handelszaken, scholen, rusthuizen, winkelcentra, publieke ruimtes, enz.

U kan bij ons te allen tijde een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen. Meestal komen we dan eens langs om de situatie zo goed mogelijk in te schatten. Vervolgens maken we een plan dat volledig aan uw wensen voldoet.

Installatie van A tot Z

muziekinstallatie microfoon kabelAls u met ons in zee gaat kan u rekenen op een audio installatie die met zorg en oog voor detail wordt afgewerkt. Wij werken met gekwalificeerd personeel en volgen de installatie in elk stadium persoonlijk op.

Wij installeren niet enkel het audio-materiaal, maar kunnen desgewenst ook instaan voor de bijhorende aanpassingen aan uw elektriciteits- of internet netwerk. Indien u de bekabeling voor de audio componenten door eigen personeel of aannemer laat uitvoeren kan u rekenen op ons deskundig advies.

Na het opleveren van het project kan u blijven rekenen op onze uitstekende service-na-verkoop. Wij leggen op service en kwaliteit de nadruk en willen er alles aan doen om van u een tevreden klant te maken.

Kwaliteitsmateriaal

Wij werken voor het grootste deel samen met het Duitse bedrijf Monacor, dat enkel kwaliteitsmaterialen levert en een uitstekende service garandeert. U kan bij ons ook terecht voor de aankoop van audio materiaal uit het Monacor gamma.

Contacteer ons vrijblijvend

Heeft u nog vragen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We beantwoorden ze met alle plezier.

Uw contactpersoon: Maarten Peleman, adviseur audio

via email: newsoundcenter@gmail.com
via telefoon: 0472 / 87.90.60

Of via ons contactformulier