Soundcenter is reeds meer dan 40 jaar uw partner in High End Audio en Hifi producten. In 1974 startte Raf Persoons een kleine High End stereo shop bij hem thuis, genaamd Soundcenter. Dankzij Raf’s onuitputbare passie voor muziekreproductie en zijn grote kennis over hifi apparatuur werd de business al na enkele jaren zo populair, dat uitbreiding noodzakelijk was. Hij opende een tweede shop in Oudenaarde in 1977 en even later, in 1979, ook een derde in Ninove. De winkel in Ninove is tot op de dag van vandaag de plaats waar u moet zijn als u op zoek bent naar een totale muziekbeleving.

Gedurende het 40-jarige bestaan van Soundcenter importeerde en distribueerde Raf ‘s werelds beste muziekweergave en hifi apparatuur. Soundcenter is nog steeds gespecialiseerd in het verdelen van de beste en meest geavanceerde audio apparatuur. We verdelen merken zoals LFD, Creek Audio, Cambridge Audio, Audionet, Sugden, ME Geithain, Audionote, Rega, enz.

Afgelopen jaar veranderde de naam van Soundcenter naar “New Soundcenter”. Met de verdeling van nieuwe producten, zoals Fischer&Fischer en Sugden, een nieuwe website met e-commerce mogelijkheden, de aanwezigheid op sociale media en een nieuwe visie op de toekomst, willen we ook de komende 40 jaar uw partner zijn in High End Hifi en audiovisuele oplossingen.